Skönt att få va galen

Skot att fa va galen frontSkönt å få va galen! Det är skönt att få skriva korta små berättelser. Min fantasi har fått blomma. Galet är kanske inte rätta ordet men rörigt blandade historier är kanske närmare sanningen. Själv upplevt, javisst. Men kanske inte i alla stycken. För nog har jag varit på Stenberget och nog har jag varit på Möllan. Stalin har jag inte träffat personligen men loppmarknad har jag varit på. Romana är en restaurang som jag har frekventerat åtskilliga gånger både nu och då. Rusat fram genom det skånska landskapet i bil är självupplevt. Om livet varit galet? Visst, vem har inte gjort den iakttagelsen i sitt liv? Jag har gjort det. Har du?

Den som väntar, Älgjakten, Ospecificerad, Sammetslen som en Gustaviansk sittdyna, Backa med släp, Spånjesus, Vargblomster, Anita och Min vän Stalin. Kan det bli galnare? I min värld räcker det långt.

Sven E Scharnell ger här sig i kast med den svåra konsten att skriva noveller. Kanske kan texterna bli ytterligare några uppslag till filmmanus och musik finns det mellan raderna. För hur tyst är inte natten efter ett regn.

Omslagsbild: Författaren

© Sven E Scharnell 2013-2018

Sven E Scharnell tonsätter Karin Boye